image

Nissan JUKE

Sportieve crossover

De nieuwe Nissan JUKE onderscheidt zich door een uitgesproken en gedurfde stijl. Het is mogelijk om de JUKE te personaliseren dankzij talloze combinaties in- en exterieurkleuren. JUKE, gemaakt om indruk te maken!

Niets houdt je tegen. Met een verhoogde prestatie en een gedurfde crossover identiteit biedt de nieuwe Nissan JUKE meer grondspeling, een hogere taille en grotere wielkasten. Zijn gebogen voorruit en verborgen portiergrepen achter zorgen voor een nog beter, naadloos design en verbeterde aerodynamica. Geniet van een ruige, uitdagende look; en met de twee intense nieuwe kleuren waar u uit kunt kiezen (sunlight yellow en ink blue), zult u altijd en overal opvallen.

De Nissan JUKE 2018 is uitgerust voor 100% rijplezier dankzij het 360° BOSE® Personal®-geluidssysteem dat uw hele auto vult met de meest prachtige klanken, slimme technologie en briljante opties voor personalisatie.

Zowel het exterieur als het interieur stijgen naar ongekende hoogten dankzij nieuwe, stijlvolle kleurcombinaties en packs waarmee u uw unieke karakter volledig tot uitdrukking kunt brengen. De hoogwaardige uitstraling wordt versterkt door nieuwe elementen, zoals zwarte koplampringen, zwarte indicatoren op de buitenspiegels, een zwarte grille in chrome en LED-mistlampen aan de voorkant. De Nissan JUKE biedt nu de ultieme rijsensatie.

De Nissan JUKE maakt gebruik van Nissan Safety Shield-technologie. Dit beschermt u tegen onverwachte gebeurtenissen. Ook kan de Nissan JUKE uitgerust worden met de slimme All-Mode 4×4-i, waarbij in  tegenstelling tot de traditionele vierwielaandrijving het vermogen tussen voor en achterwielen geregeld worden. Hierdoor blijft de JUKE nog beter in zijn baan bij een scherpe bocht. Maak van de Nissan JUKE de crossover zoals u uw droomauto graag ziet. Er zijn verschillende personalisatiepakketten om de auto geheel naar wens te maken.