MIJN KLANTGEGEVENS

Primastar

Nissan Primastar bedrijfswagen

Bedrijfswagens, zoals de Nissan Primastar, moeten u helpen bij het zware werk, zodat u efficiënter te werk kunt gaan. U moet immers op uw bedrijfswagen kunnen rekenen en tevens van perfect comfort kunnen genieten. Daarnaast rijdt u nog eens erg veilig ook en betaalt u een verrassend lage prijs. Op deze pagina kunt u de belangrijke kenmerken van de  Primastar vinden.

Primastar kenmerken

De Nissan Primastar is perfect naar uw wensen aan te passen. Zo is de Primastar verkrijgbaar in twee lengtes en twee hoogtes, waardoor u uw bedrijfsauto goed kunt afstemmen op de lading. De Nissan Primastar heeft een maximaal laadvermogen van 1285 kilo, een flexibele laadruimte van maximaal 8,4 m3 en tot wel 150 pk.

Hoewel de Primastar een bedrijfswagen is, doet de binnenkant denken aan een personenauto. Zo is de bekleding zeer chic en is de Nissan Primastar goed uitgerust met technologische snufjes. Het voordeel is dat de gebruikte technologie zeer gebruiksvriendelijk is, waardoor u er meteen mee aan de slag kunt. Ten slotte staat ook bij deze Nissan veiligheid voorop.

Nissan Primastar dubbele cabine

Er is ook een model beschikbaar, namelijk de Nissan Primastar dubbele cabine, waarmee het mogelijk is om meerdere passagiers mee te nemen. Het kan immers voorkomen dat u ook uw collega’s en hun gereedschap moet vervoeren. De Nissan Primastar dubbele cabine is te verkrijgen in een 5 of 6 persoons versie. Indien u nog meer personen wilt kunnen vervoeren, is de Nissan Primastar Combi een goede optie.

Wilt u meer weten over de Nissan Primastar? Wilt u direct een proefrit maken? Of wilt u een Nissan Primastar bestellen? Neem dan contact met ons op!