MIJN KLANTGEGEVENS

Pathfinder

De Nissan Pathfinder: Op avontuur in stijl

De nieuwe Nissan Pathfinder 4×4 heeft zichzelf aangepast aan zijn omgeving. Zijn krachtige motor in combinatie met de beste technieken resulteren in een van de meest sportieve Nissans te koop.

Nissan Pathfinder XE met high-end motoren

De Pathfinder heeft standaard een 2.5L dieselmotor. Deze levert een ruimte 190 PK. Deze komt in combinatie met een comfortabele 5-traps automaat, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken op de weg. Wilt u nog betere prestaties uit uw Nissan Pathfinder halen, dan is het mogelijk te kiezen voor een high-end dieselmotor. Deze 3.0 liter V6 kan tot 3.5 ton trekken met zijn 231PK. De Nissan Pathfinder is in drie versies beschikbaar. De Nissan Pathfinder XE is het instapmodel, met onder andere 2-zone airconditioning, 7 zitplaatsen, radio/cd-speler en 17″ lichtmetalen velgen. Daarnaast is de XE uitgerust met alle veiligheidsstandaarden, waaronder ABS, ESP en zelfs Hill Start Assist. Voor een instapmodel is de Nissan Pathfinder XE dus bijzonder goed uitgerust.

Pathinder SE meer uw ding

Wilt u meer, dan kiest u voor de Pathfinder SE. Deze versie heeft onder andere Cruise control, mistlampen voor, privacy glas en een Intelligent Key systeem, waarmee u zonder uw sleutel uit uw zak te halen de auto kunt starten. Naast deze functies heeft de SE uiteraard alle features van de XE. Het luxemodel van de Nissan Pathfinder, de LE-uitvoering, is nog completer uitgerust. De I-key is uitgebreid en onthoudt de instelling van de bestuurdersstoel per bestuurder, zodat u meteen weg kunt rijden. Daarnaast heeft de Nissan Pathfinder LE Xenon koplampen, 18″ lichtmetalen velgen, lederen bekleding en nog veel meer. De LE is gericht op de beste rijervaring die u kunt indenken. Voor alle features van de XE, SE en LE kunt u de brochure downloaden of contact opnemen met een van onze medewerkers. Wilt u het uit eigen hand ervaren, geef u dan snel op voor een proefrit!