MIJN KLANTGEGEVENS

NV 400

Nissan NV400 dé flexibele bestelauto

De Nissan NV400 is uiteraard de grote broer van de NV200, maar zelfs dan is er nog een wereld van verschil. De NV400 heeft namelijk heel veel varianten. Meer  of minder laadvermogen, verschillende opties in de motoren, U kunt uw Nissan NV400 afstellen op uw benodigdheden.

NV400 kan het aan!

De NV400 is zeer robuust en flexibel dankzij zijn lage chassis. Dat chassis heeft nog een voordeel: Het biedt de basis voor drie uiteenlopende uitvoeringen. Je hebt de klassieke Crew Van, maar daarnaast is het ook mogelijk een uitvoering als pick up of tipper te nemen. Afhankelijk van uw toepassing kunt u kiezen voor voor- of achterwielaandrijving. Voorwielaandrijving biedt een lager brandstofverbruik en hoger laadvermogen, terwijl de versie met achterwielaandrijving meer controle biedt met een zware lading en eventueel ook aanhangwagens kan trekken. Uiteraard kunt u kiezen of u een handgeschakelde zesbak of een zestraps automaat wilt.

Nissan staat voor veilig op weg

De NV400 heeft naast zijn sterke chassis nog veel meer veiligheidsfuncties. ABS, Electronic Brake Distribution, Brake Assist, load adaptive ESP en ASR tractiecontrole. Naast de veiligheidssystemen is er ook de optie om bijvoorbeeld parkeersensoren of een Intelligent-key te laten installeren. Bij de Nissan NV400 kiest u tussen drie dieselmotoren. De 2.3 liter turbodiesel is verkrijgbaar met vermogens van 73, 92 of 110 kW. Met alle verschillende opties wisselt het laadvermogen tussen 2.8 en 4.5 ton, en het laadvolume loopt op van 8 tot 17 kubieke meter. U kunt uw Nissan NV400 dus werkelijk aan uw eisen aanpassen.

Bent u nog niet overtuigd dat de Nissan NV400 dé bedrijfsauto voor u is? Neem dan contact op met een van onze werknemers, zij kunnen u advies op maat geven voor de ideale configuratie. Al met al is de Nissan NV400 de meest flexibele bedrijfsauto tot nu toe.