MIJN KLANTGEGEVENS

NV 200

De Nissan NV200 gooit alle vooroordelen overboord

Bij de Nissan Nv200, het kleine broertje van de NV400, is veelzijdigheid de grootste eyecatcher. Het busje kan gebruikt worden voor het vervoer van vracht, personen, en met de koelinstallatie van de speciale NV200 Fridge kunt u ook verse etenswaren vervoeren. Dat de NV200 veelzijdig is, kunt u zien aan het feit dat New York de Nissan NV200 heeft gekozen als exclusieve taxibus.

Visia of Acenta?

Het instapmodel van de Nissan NV200 is de Visia. Maar dat het een instapmodel is, is niet af te zien aan de specificaties. De 1.6 liter diesel- of benzinemotor is namelijk goed voor 110 pk aan vermogen. De Visia heeft 6 bevestigingshaken op de vloer, om uw lading stevig vast te zetten. Ook is er uiteraard aan de veiligheid gedacht, Airbags, ABS en noodrembekrachtiging zijn standaard. De Acenta gaat iets verder. Standaard heeft de Nissan NV200 Acenta namelijk Radio/cd, elektrisch verstelbare buitenspiegels en centrale deurvergrendeling op afstand. Opties zijn ook aanwezig, onder andere een Intelligent key, achteruitrijcamera en airconditioning zijn op aanvraag te installeren. Beide versies hebben een indrukwekkende 4.2 kubieke meter aan laadruimte, genoeg voor de middelgrote lading.

Nissan Connect

Nissan Connect is het meest complete systeem wat een auto kan hebben. Ingebouwde naviatie, koppeling met de mobiele telefoon voor hands-free bellen, een mp3 muzieksysteem, toegang tot de achteruitrijcamera, alles vanuit één scherm. Zo kunt u efficiënt en ontspannen werken. Bent u nog niet zeker of de Nissan NV200 hét bestelbusje voor u is? Wij helpen u graag in de keuze. Om te beginnen kunt u alle informatie over de NV200 vinden in de brochure. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zo kunt u alles te weten komen over de prachtige Nissan NV200.