MIJN KLANTGEGEVENS

Nieuwe Nissan Note is verrassend ruim!

De nieuwe Nissan Note voelt tijdens het rijden zeer compact aan, maar toch is het interieur ruim en comfortabel. Maar wat zijn de verdere eigenschappen van de nieuwe Nissan Note? Welke mogelijkheden zijn er met betrekking tot de motor? Op deze pagina leest u alles over de nieuwe Nissan note!

Nissan Note eigenschappen

Zoals reeds is benadrukt, voelt de Nissan Note compact aan, maar is hij verrassend ruim en comfortabel. Zo heeft de stadsauto met de stoelen rechtop al een grote capaciteit van 437 liter, maar wanneer u deze stoelen plat legt, kunt u helemaal veel bagage kwijt met de capaciteit van 1332 liter. Daarnaast vindt u verschillende andere opbergruimtes terug in de auto. Daarbij kunt u denken aan een verborgen opbergruimte en een handschoenenkastje .

Het interieur is zeer comfortabel en van hoge kwaliteit. Zo zitten er armsteunen voorin en picknicktafeltjes en opbergvakken achterin. Wanneer u de beenruimte achterin wilt vergroten, schuift u simpelweg de achterbank naar achteren. Heeft u minder beenruimte nodig? Schuif hem dan naar voren om extra kofferruimte te creëren.

De Nissan Note is uitgerust met de nodige technische snufjes waarbij veel rekening gehouden is met gebruiksvriendelijkheid. Zo hoeft u de instructies niet te lezen, omdat de technologie zo gemakkelijk in het gebruik is.

Verder bezit de Nissan Note nog vele andere kenmerken. Voorbeelden daarvan zijn het Flexiboard, een boordcomputer en een cd-speler met bluetooth.

Nissan Note 1.2 DIG-S voor extra kracht

Met betrekking tot de motor zijn er drie verschillende versies van de Nissan Note te verkrijgen: de 1.2 80 pk benzine versie, de 1.5 liter dCi diesel en de Nissan Note 1.2 DIG-S benzine. Deze laatste versie, de Nissan Note 1.2 DIG-S, heeft een vermogen van maar liefst 98 pk en is dus een zeer krachtige stadsauto. De Nieuw Nissan 1.2 DIG-S is ook leverbaar in CVT automaat. Deze zorgt voor een zeer vloeiende acceleratie.

Wilt u meer informatie ontvangen? Heeft u interesse in een proefrit in de Nissan Note? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u immers alles vertellen over de nieuwe Nissan Note!