MIJN KLANTGEGEVENS

Nissan Business Editions. vanaf 20% bijtelling!

Nissan Business Editions. vanaf 20 bijtelling!

Maak kennis met de Nissan Business Editions. Nu met gunstige bijtelling en leasetarieven voor de Pulsar, Qashqai en X-trail.   

U kunt al een Nissan PULSAR Business Edition leasen vanaf €389,- per maand*
De Nissan PULSAR Business Edition biedt veel ruimte, is veilig en heeft een schitterend design. Zijn bedieningsgemak en comfortabele rijgedrag maken deze innovatieve 5-deurs tot de perfecte match voor de zakelijke markt.
HIGHLIGHTS Nissan PULSAR Business Edition
Voorzien van o.a.: 16” lichtmetalen velgen, gescheiden automatische airconditioning, Intelligent Key, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, Nissan Safety-Shield, NissanConnect-navigatiesysteem, Nissan Around View Monitor (AVM) en Bluetooth® voor handsfree bellen.

U kunt al een Nissan QASHQAI Business Edition leasen vanaf €499,- per maand*
De Nissan QASHQAI is terug als nooit tevoren. Met een uitdagend nieuw design, geavanceerde intuïtieve technologie, state-of-the-art communicatiemiddelen en een ongekend dynamisch rijgedrag die de bestuurder de volledige controle over de QASHQAI geeft.
HIGHLIGHTS Nissan QASHQAI Business Edition
Voorzien van o.a.: Gescheiden automatische airconditioning, Intelligente parkeerassistent, Nissan Safety-Shield, Intelligent Key, Nissan Around View Monitor (AVM), NissanConnect-navigatiesysteem, Lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen, Glazen panoramadak, Cruise control met snelheidsbegrenzer en Bi-LED koplampen.

U kunt al een Nissan X-TRAIL Business Edition leasen vanaf €689,- per maand*
De nieuwe Nissan X-TRAIL is zowel dynamisch als stijlvol, en combineert het gedurfde, strakke, aerodynamische design van Nissan crossovers met de robuustheid van SUV’s.
De X-TRAIL is ontworpen voor een stijlvol avontuur met zijn toonaangevende look.
HIGHLIGHTS Nissan X-TRAIL Business Edition
Voorzien van o.a.: Cruise control met snelheidsbegrenzer, Parkeersensoren (voor/achter), Gescheiden automatische airconditioning, Panoramisch glazen dak met elektrische zonwering, Nissan Safety-Shield, NissanConnect-navigatiesysteem, Nissan Around View Monitor (AVM), Bluetooth® voor handsfree bellen.

Kom snel naar een van onze showrooms voor meer informatie, een proefrit en een offerte op maat.!