MIJN KLANTGEGEVENS

Navara

Nissan Navara: gemaakt voor avontuur

De Nissan Narvana is het pick-up model van Nissan. Met de grote open laadbak kun je zowel privé als zakelijk alles wat je nodig hebt vervoeren. Met zijn luxe en diverse opties is het mogelijk de Navara helemaal aan te passen aan uw stijl. Hieronder leest u verder over de Nissan Navara meer informatie? Kom langs de Nissan dealer..

Navara volwaardige 5-zitter

In tegenstelling tot de traditionele pick-up is de Nissan Navara een volwaardige vijfzitter. Hij is dus ook geschikt om met het hele gezin te rijden. Tijdens het rijden bent u ook van alle gemakken voorzien, met de Nissan Connect boordcomputer. Voor uw ontspanning is er een hoogwaardig entertainmentsysteem aanwezig, naast volautomatische dual-zone airconditioning. De stoelen en versnellingspook zijn afgewerkt met hoogwaardig leer. De Nissan Navara doet dus zeker niet onder voor een traditionele auto!

Nissan Dealer helpt u

Heeft u een werkpaard als auto nodig? Kom dan langs de Nissan dealer. Met zijn trekvermogen van ruim 3 ton en laadcapaciteit van 910 kg kan hij iedere uitdaging aan. Zowel on- als offroad, want de vierwielaandrijving van de Navara is uitstekend! De ophanging van de Navara staat bekend om zijn weerbaarheid en efficiëntie. Om de ervaring compleet te maken is de Nissan Navara uitgerust met een 2.5 dCi diesel motor. Deze motor levert een mooie 190 pk. Meerder opties bekijken? Kom langs de Nissan dealer. De Nissan Navara heeft drie rijstanden om op iedere ondergrond topprestaties te leveren. De 2WD HIGH optie voor de normale weg, in de 4WD HIGH optie kunt u sneeuw, modder en licht off-road terrein gemakkelijk aan en moet u echt zwaar terrein door selecteert u de 4WD LOW-optie. Als u de Nissan Navara zelf wilt bekijken, neem dan snel contact met ons op via de knop rechts. U kunt dan een afspraak maken voor een proefrit, of een specifieke vraag stellen aan één van onze medewerkers. Of kom langs de Nissan dealer.