MIJN KLANTGEGEVENS

Murano

Nissan Murano: de wereld aan uw voeten

De Nissan Murano is een van de eerste echte crossovers. Toch is hij niet verouderd. Sterker nog, het is een van de slimste auto’s in zijn klasse. Maar wat maakt de Murano zo uniek?

Murano, van alle gemakken voorzien!

De Murano heeft alles wat de moderne man of vrouw nodig heeft. Luxe is een prioriteit in de Murano, net als gemak. In de zwarte of bruine lederen stoel heeft u alles binnen handbereik. Navigatie, radio/cd-speler, parkeercamera. De Murano beschikt over een start/stop systeem waardoor hij bijzonder zuinig is in de stad en daarbuiten.

Als u op de snelweg zit hoeft u uiteraard minder scherp te sturen dan bij het parkeren. De Murano houdt hier rekening mee. De stuurbekrachtiging wordt aangepast aan de snelheid, zodat u zowel bij hoge als bij lage snelheden de ideale stuurinstelling heeft. Parkeren wordt leuk en gemakkelijk, en de snelweg wordt rustgevend.

Deelt u uw auto, bijvoorbeeld met uw partner, dan weet u dat de spiegel- stoel- en stuurinstelling voor iedereen anders is. Met de i-Key weet de Nissan Murano welke instelling voor u wenselijk zijn, en is alles al aangepast voordat u bent ingestapt. Zo kunt u direct wegrijden met volledige veiligheid en comfort. Staat veiligheid hoog bij u in het vaandel? Ook dan is de Murano zeer geschikt. Met zijn intelligente vierwielaandrijving kunt u vloeiend door de meest uitdagende bochten. Gaat er dan nog iets verkeerd, beschikt de Nissan Murano nog over 6 airbags om u veilig te houden.

Nissan Murano test of gewoon meer weten?

Uiteraard kunnen wij u alles vertellen over de Nissan Murano. Daarnaast kunt u de officiële brochure bekijken. Maar voor de echte indruk, bevelen wij aan dat u een afspraak voor een proefrit maakt. Op die manier voert u zelf immers een soort Nissan Murano test uit, ideaal dus!