MIJN KLANTGEGEVENS

Micra

Nieuwe Nissan Micra is voorzien van alle gemakken!

De nieuwe Nissan Micra is een leuke, compacte stadsauto die is voorzien van alle gemakken. Maar over welke kenmerken hebben we het dan? Wat voor een motor zit er in de nieuwe Nissan Micra? Dat zijn vragen waarop u hier het antwoord vindt.

Nissan Micra 1.2, de kenmerken

Allereerst is de Nissan Micra 1.2 een zeer comfortabele auto die is uitgerust met een zeer handig navigatiesysteem. Hoewel de auto natuurlijk zeer compact is, is het interieur verrassend ruim. Het interieur biedt u tevens vele mogelijkheden. Zo kan de kofferruimte aardig worden vergroot door de stoelen in te klappen, zodat u zonder moeite al uw bagage kwijt kunt.

Heeft u moeite met parkeren? Daar zult u met de nieuwe Nissan Micra geen last meer van hebben. De Nissan Micra 1.2 is namelijk voorzien van een parkeerhulpsysteem dat voor u uitmeet of er voldoende ruimte is om te parkeren. De parkeersensoren zullen u daarna helpen snel in te parkeren.

Verder is de Nissan Micra, zoals de naam Nissan Micra 1.2 al duidelijk maakt, uitgerust met een 1.2 motor met 98pk. Deze motor maakt gebruik van een compressortechnologie en is zeer zuinig. Zo verbruikt u slechts 4,1 liter brandstof per 100 kilometer!

Ten slotte heeft de nieuwe Nissan Micra een zeer korte draaicirkel en is hij onder andere uitgerust met maar liefst 6 airbags, automatische airconditioning en een prachtig dashboard.

Nissan Micra proefrit?

Bent u na het lezen van deze pagina geïnteresseerd in de Nissan Micra? Wilt u bijvoorbeeld een proefrit maken? Neem dan via de mogelijkheden aan de rechterkant contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de Nissan Micra!