MIJN KLANTGEGEVENS

Nissan Juke compacte cross-over

Waarschijnlijk heeft u hem wel eens vol bewondering bekeken, de Nissan Juke. De Juke is een prachtige cross-over die topprestaties levert, uitgerust is met exclusieve accessoires en zeer luxe is afgewerkt. Op deze pagina leest u wat de eigenschappen van de Nissan Juke zijn.

Nissan Juke automaat en overige kenmerken

De Nissan Juke is voorzien van een erg mooi en uniek interieur. Zo is de middenconsole ontworpen in de vorm van een tank van een motorfiets en laten ook de wijzerplaten sporen van een biker-stijl zien. Wanneer u de standaard uitrusting niet luxe genoeg vindt, is de Juke ook te personaliseren met andere prachtige Nissan accessoires.

De cross-over ziet er niet alleen prachtig uit, maar hij is nog eens zeer comfortabel ook. De Nissan Juke is dan wel een compacte cross-over, maar hij biedt vijf zitplaatsen, heeft een flinke kofferbak en heeft onder de kofferruimte zelfs nog een extra opbergvak. Ook bij deze Nissan is de achterbank neer te klappen om nog meer bagageruimte te creëren. Ten slotte is de Nissan Juke uitgerust met deurvakken, een opbergvak voor uw telefoon en nog veel meer.

Voor degenen die graag in een automaat rijden, is er ook een Nissan Juke automaat te verkrijgen. Het interessante van de Nissan Juke automaat is dat hij het schakelgedrag wijzigt aan de hand van de rijmodus.

Nissan Juke 1.6 is zeer krachtig

De Nissan Juke is zeer sportief, maar wanneer u wat extra kracht wilt, moet u zeker eens informeren naar de Nissan Juke 1.6. Deze versie is namelijk uitgerust met een 1.6 liter turbomotor. Deze turbomotor is niet alleen snel, maar maakt de Nissan Juke 1.6 ook erg zuinig.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Nissan Juke? Misschien heeft u bijvoorbeeld interesse in een proefrit. In dat geval kunt u uiteraard contact met ons opnemen.