MIJN KLANTGEGEVENS

Evalia

Nissan Evalia voor het hele gezin

De Nissan Evalia is voor alles inzetbaar. Helpen met verhuizen, met het gezin kamperen of naar het tuincentrum, de Evalia is er klaar voor. De Evalia is gemaakt voor uw leven vol verrassingen.
Heeft u veel ruimte nodig, dan is de Evalia uw auto. Zelfs met vijf stoelen bezet is er nog 2000 liter laadruimte over voor bagage, fietsen, of wat dan ook. Bent u met een grotere groep, dan kunt u nog twee stoelen opklappen om tot 7 personen te kunnen vervoeren. U kunt snel van configuratie wisselen, zodat u soepel door kunt.

Visia, Acenta of Evalia

De Nissan Evalia is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Nissan Evalia Visia en Acenta. De Visia is standaard al uitgebreid uitgerust, met onder andere ABS en EBD-systemen, radio/cd/mp3 speler, centrale deurvergrendeling en elektrische ramen.  Wilt u wat meer luxe? Dan is de Nissan Evalia Acenta de auto voor u.  Naast alle functies van de Visia heeft de Acenta handmatige airconditioning, een achteruitrijcamera, cruise control en intelligent Key, waarmee u de auto kunt starten zonder de sleutel uit uw zak te halen. Bent u benieuwd naar alle verschillen? Neem dan contact met ons op.

Evalia, Verrassend compact en wendbaar

Bij een auto met zo veel ruimte heeft u al snel een bakbeest voor u. Bij de Nissan Evalia is dit zeker niet het geval. De Evalia heeft namelijk een zeer kleine draaicirkel (slechts 10.4 meter) en is van buiten ook verrassend compact. Dit vanwege het slimme ontwerp van Nissan. Door de relatief hoge zitting heeft u goed overzicht van het verkeer om u heen.Heeft u kinderen? Dan weet u ongetwijfeld hoe moeilijk het kan zijn een auto schoon te krijgen en te houden. Bij de Nissan Evalia is hier rekening mee gehouden. U kunt eenvoudig alle viezigheid van de bekleding halen, zodat uw auto er tiptop uit blijft zien!

Downloads