MIJN KLANTGEGEVENS

Cabstar

Nissan Cabstar: efficiëntie op het werk

De Nissan Cabstar is gemaakt voor de no-nonense ondernemer. Zijn compacte uiterlijk, ruim interieur en verschillende opties maakt de Cabstar een slimme keuze voor ieder bedrijf!

Nissan in vele vormen

Niet ieder bedrijf heeft dezelfde eisen aan zijn bedrijfswagens. De Nissan Cabstar komt dan ook in een aantal verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het model heeft de Cabstar 121 tot 150 PK, Waardoor je tot een indrukwekkende 3.5 ton aan materiaal kan vervoeren. De Nissan Cabstar 35.14 DC en 35.15 DC hebben een dubbele cabine, goed voor 6 zitplaatsen. Heeft u liever een enkele cabine, dan is dit ook mogelijk. In dat geval heeft u plaats voor 3 personen. De Nissan Cabstar kan op aanvraag omgebouwd worden tot Tipper. Dit wil zeggen dat de laadbak kan kiepen. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld zand moet storten als tuinbedrijf.

Cabster volop opties

De Nissan Cabstar heeft ook een hoop opties op het gebied van comfort. Nissan heeft zijn Nissan Connect-systeem als optie voor de Cabstar gegeven. Met het Connect systeem heeft u naviatie, communicatie en audiovisueel entertainment van topniveau, in één apparaat op uw dashboard. Ook heeft de Cabstar een uitgebreide boordcomputer, met OCS (Oil Change Supervisor), actueel brandstofverbruik, reikwijdte, schakelindicator voor optimaal gebruik van de versnellingen en tijd tot de volgende onderhoudsbeurt.
Standaard heeft de Nissan Cabstar elektrisch bediende ramen met blokkeersensor en een extra breed voorraam voor een grote kijkhoek. De Nissan Cabstar heeft verschillende Chassisgrootten voor uw benodigdheden, en de optie voor een dubbele set achterwielen voor extra stabiliteit.

Al met al is de Nissan Cabstar zeer slank, modern en ruimte-efficiënt. Door zijn vele opties kan hij aangepast worden voor uw benodigdheden. U kunt de modellen vergelijken in de brochure, die rechts te downloaden is.