MIJN KLANTGEGEVENS

Nissan 370z: Vertrouw uw instinct

De Nissan 370z is een van de mooiste sportauto’s op de markt. Zowel van buiten als van binnen. Met de sterke motor en scherpe stuurbekrachtiging is het een echte racer. Toch is hij ook geschikt voor de dagelijkse rit. Maar wat maakt de Nissan 370z zo uniek?

Nissan rijden? Geef u over de de pure kracht

Met de 3.7L V6 motor beschikt u over een overweldigende 328pk, sterk genoeg om uw rit zo uitdagend mogelijk te maken. De Nissan 370z heeft een topsnelheid van 250 km/u, maar kan zich ook goed redden in de stad. U kunt kiezen voor de handgeschakelde versnellingsbak of de comfortabele 7-traps automaat met schakelflippers.De Nissan 370z is gebouwd voor uw comfort. De double-wishbone wielophanging zorgt voor een soepele rit, op iedere ondergrond, zelfs betonplaten! Het interieur is ook van de hoogste kwaliteit, met een verrassend uitgebreid Bose entertainment systeem. Met de elektrisch verwarmde stoelen en volledig automatische airconditioning bent u altijd comfortabel. U kunt zonder uw handen van het stuur te halen muziek starten, cruisecontrol instellen of de met bluetooth aangesloten telefoon opnemen. Zo houdt u volledige controle over uw Nissan 370z.

Nissan brochure vol met opties

In de Nissan 370z kan je je uitleven als een echte coureur, maar ben je ten alle tijde beschermd door de aanwezige noodsystemen. De coupé heeft ABC, ESP, elektronische remkrachtverdeler en de speciale Nissan Brake Assist. Daarnaast zijn er uiteraard airbags aanwezig, voor wanneer u het echt nodig heeft.Bent u geïnteresseerd in de Nissan 370z? Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefrit. U kunt ook de officiële Nissan brochure downloaden voor meer specificaties.