MIJN KLANTGEGEVENS

370Z Roadster

Nissan 370Z Roadster: houd het hoofd koel

Met de Nissan 370Z Roadster kunt u echt genieten van de rit. Comfort tijdens het rijden is het hoogste doel bij het ontwerpen van de Roadster. Hij is lager, lichter en vooral sneller dan zijn voorganger, de 350z roadster. De Nissan 370Z Roadster heeft een stoffen dak, wat voor vertrek of bij stapvoets rijden (max. 5 km/u) volledig automatisch inklapbaar is, in slechts 20 seconden. Zo kunt u genieten van de rit, zowel in goed als minder weer. Het ontwerp van de Nissan 370z Roadster is zo gestroomlijnd mogelijk gemaakt. Hierdoor heeft u ook met open dak geen last van de wind.

Nissan 370Z met krachtige motor

De Nissan 370Z Roadster heeft een krachtige 3.7 liter V6 motor, die maar liefst 328pk levert. Met deze krachtpatser bent u vanaf stilstand binnen 5.5 seconden op 100km/u, en heeft u een topsnelheid van 250 km/u onder uw voet. Ook de ophanging past zich aan deze motor aan. Op het moment dat u door de stad rijdt, zorgt de ophanging voor meer comfort, en op het parcours wordt de ophanging stevig om meer stabiliteit door de bochten te bieden.

De roadster heeft geen duizend uitvoeringen nodig. Één is genoeg. Een opvallende feature van de Nissan 370z roadster is de climate control in de stoelen. Hiermee blijft u ten alle tijde koel tijdens het rijden. Ook is er uiteraard een breed scala aan comfort- en designfeatures, waaronder cruise control, BOSE-audiosysteem, xenonlampen en 18 inch lichtmetalen velgen.

370Z Roadster proefrit?

Nissan heeft met haar 370Z Roadster een beauty weggezet. Maar dat hoeft u niet van ons aan te nemen. Ervaar de roadster zelf! Aan de rechterkant kunt u een proefrit aanvragen. Op die manier wordt u zich volledig bewust van de kwaliteiten van de Nissan 370Z Roadster.