MIJN KLANTGEGEVENS

De nieuwe Kia Venga

Kia Venga een Internationaal stijlicoon

Kia Venga wordt gekenmerkt door een opvallend en uniek design. Van het uitzicht genieten wordt werkelijkheid wanneer u kiest voor het opvallende glazen panoramadak. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u de kia prijslijst raadplegen. Lichte ruimte staat centraal in de Kia Venga. Onze ontwerpers zijn erin geslaagd een echt functionele auto te ontwikkelen. De Kia Venga is zeer aerodynamisch, wat brandstof bespaart en de hanteerbaarheid verbetert. De Kia Venga biedt niet alleen een ruimte om van te genieten, maar ook een unieke stabiele en bewegelijke wegligging. De Kia Venga is uitgerust met ABS (Anti Lock Braking System), BAS (Brake Assist System)en HAC (Hill Start Assist Control) dit alles in combinatie met een volledig onafhankelijk voor- en achtervering. Venga heeft alle ingrediƫnten voor een comfortabele rit!

Venga de verrassende MPV van Kia

De Venga is een echte expert te noemen op het gebied van veelzijdigheid. Ondanks zijn compacte afmetingen biedt de Kia Venga een bagageruimte van 440liter in de kofferbak. Wanneer de achterbank wordt weggeklapt ontstaat er zelfs een totale bagage inhoud van 570liter! Buiten de verrassende opbergruimte die de Kia Venga biedt is er nog een groot voordeel, de Venga beschikt over een hoogwaardig audiosysteem. Welke apparaat u ook gebruikt voor het afspelen van uw muziek , de Kia Venga maakt er een waar concert van door het gebruik van de zestal hoogwaardige speakers. Buiten muziek kunt u ook handsfree bellen via deze hoogwaardige boxen. Voor de verschillende opties kunt u de kia prijslijst raadplegen

Kia Prijslijst met vele opties

Voorkeur voor diesel of toch liever een benzine? Kia biedt een viertal verschillende motoren aan, pittige 1.4 en 1.6 liter diesel- en benzinemotoren. De dieselmodellen zijn voorzien de nieuwste Common Rail Diesel technologie. De benzinemodellen werken met CVVT (Continuous Variable Valve Timing) technologie en elektrische brandstofinjectie voor verbeterde prestaties. De verschillende mogelijkheden kunt u terug vinden in de kia prijslijst. Buiten het staaltje techniek onder de motorkap biedt de Venga ook een eindeloos pakket aan speciale interieur opties zodat u de auto helemaal kunt afstemmen op uw persoonlijkheid. Kom snel langs om de Kia prijslijst te bekijken en een proefrit te maken!