MIJN KLANTGEGEVENS

Sportage

Kia Sportage, verover de weg!

Met die Kia Sportage kunt u veilig en comfortabel op weg. Geniet van de functies, ruimte en kracht van de Sportage.
Het uitdagende exterieur van de Kia Sportage doet heel wat hoofden draaien. De sportieve lijnen en slanke vormen zijn werkelijk een lust voor het oog. Maar ook vanbinnen kunt u enorm genieten van de Kia Sportage. Zijn prachtige bekleding (optioneel uitgevoerd in leer) zorgt ervoor dat u zich in een resort waant. Als u dat wilt, kunt u kiezen voor een volledig panoramisch dak, waardoor u nog meer kunt genieten van de omgeving. Met zijn verwarmde stoelen en multifunctionele boordcomputer bent u klaar voor iedere uitdaging. Test Kia Sportage op zijn comfort bij een van onze vestigingen.

Sportage vol met gadgetsk

Bij de Kia Sportage heeft u alles binnen handbereik. Start uw eigen mini-concert met het hoogwaardige audiosysteem, verbind uw telefoon met bluetooth en vind uw weg met het geïntegreerde 7.5 inch touchscreen navigatiesysteem (optie). Moet u veel bagage meenemen? Dan kunt u in een handomdraai de achterbank van de Kia Sportage inklappen door aan de vouwbanden te trekken. Zo heeft u binnen enkele seconden 1353 liter bagageruimte tot uw beschikking, ruim voldoende voor de meeste toepassingen.

Kia geeft prioriteit aan veiligheid

Kia heeft ook met haar Sportage veiligheid hoog in het vaandel staan. Het veiligheidspakket bevat onder andere ESP (Elektronisch Stabiliteits Programma) om met vier banden op de weg te blijven, Een Brake Assist Systeem om de remkracht optimaal te verdelen over de vier wielen. Test Kia Sportage bij een van onze vestigingen op zijn wegligging.

U bent goed zichtbaar met de Xenon lampen en LED dagrijverlichting. Komt u toch ineen botsing, dan biedt de Kia Sportage 6 uitstekende airbags om u en uw passagiers veilig te houden. Uiteraard is het mogelijk om deze geweldige auto zelf uit te proberen. Test Kia Sportage bij een van onze vestigingen. Onze medewerkers daar kunnen u bij al uw vragen een passend antwoord bieden. Test Kia Sportage dus snel. U kunt rechts een afspraak maken.