MIJN KLANTGEGEVENS

De nieuwe Kia Rio

De Kia Rio: Standaard opmerkelijk

Het doel van Kia bij de Kia Rio was om een opmerkelijke auto te maken. Dat is ze zeker gelukt, de Rio heeft met zijn lage uitstoot, handige standaard features en nog meer opties een geweldige auto om in te rijden! Het enige waar u zich nog zorgen over hoeft te maken is de kleur en of u een 3- of 5-deurs Rio wilt.

Extreem zuinig en toch prachtig

Benzineprijzen schieten tegenwoordig de pan uit, dus zuinige auto’s worden steeds populairder. Met de Kia Rio heeft u een zeer laag verbruik door het start/stop-systeem en zuinige motor. Mede door deze factoren heeft de Kia Rio een uitstoot vanaf slechts 85 gram per kilo, wat de Rio een A-label oplevert.

Bij de Kia Rio heeft u keuze uit vier motoren. Gaat u voor benzine- of een dieselmotor? Als u nog niet zeker bent, laat u dan adviseren door een van onze medewerkers.

Dat de Kia Rio zuinig is, doet niets af aan zijn uiterlijk. Met sportieve lijnen in de carrosserie en oog voor detail kunt u met de Rio zeker voor de dag komen!

Comfortabel interieur

Uiteraard heeft u comfort hoog op uw lijstje staan in de jacht naar een nieuwe auto. Kia begrijpt dat, en neemt dat mee in het ontwerp van haar auto’s. Bij de Kia Rio is dat niet anders. Er zijn verschillende opties beschikbaar, onder andere in de bekleding. Ook kunt u eventueel kiezen voor bijvoorbeeld biologische vulling in de stoelen.

Bij de Kia Rio zijn tal van opties beschikbaar. Zo heeft u bijvoorbeeld de optie voor een automatisch ontwaseming systeem. Dit systeem detecteert wanneer de voorruit beslaat en pas daar de ventilatie op aan. Ook is het mogelijk LED achterlichten te nemen, evenals een verstelbaar stuur. Voor alle opties en standaardfeatures kunt u contact met ons opnemen, en/of de brochure downloaden.