MIJN KLANTGEGEVENS

Pro C’eed

Kia Pro Ceed, een unieke beleving!

De totaal vernieuwde Kia Pro Ceed laat uw hart sneller kloppen met zijn super design en vernieuwende technologie. Rijden krijgt een andere betekenis na u in dit pracht exemplaar heeft gereden! Het dynamische silhouet van deze Ceed Kia onthult het hightech interieur niet. Het consul bestaat uit een drietal ronde wijzerpanelen en TFT-LCD-scherm met navigatiesysteem. Ook aan een luxe audiosysteem ontbreekt het deze Kia Ceed niet. Er is een CD en MP3-speler aan boord met een zestal luidsprekers, hierdoor lijkt het of je een live concert bijwoont in de Pro Ceed!

Ceed Kia met verfijnde motor

Buiten de vernieuwende technologie die is toegepast in het interieur, zit er onder de motorkap ook nog wat verrassends! Bij aanschaf van deze Ceed Kia heeft u keuze uit twee verfijnde motoren, een benzine en een dieselmotor. Beide motoren voor de Ceed Kia zijn levernaar als 1.6liter model. Dit levert een vermogen op van 128pk en 135pk! De innovatieve start-stoptechnologie is toepasbaar bij verschillende modellen wat zorgt voor een lage brandstofverbruik. Het EcoDynamics-pakket bestaat onder andere uit ISG en energiebesparende banden.
Bent u een sportieve kia rijder dan zult u de optionele versnellingsbak met dubbele koppeling geweldig vinden. Hiermee voelt u zich aan een coureur op een racebaan!

Kia rijden, veilig rijden

Veilig rijden vind Kia erg belangrijk. Deze Pro Ceed zit dan ook vol met de laatst nieuwe technologie om u veilig in het verkeer deel te laten nemen. Het optionele Lane Departure Warning System is één van die vernieuwende technologieën, dit systeem waarschuwt wanneer de bestuurder uit koers raakt. In echt riskante situaties schiet de actieve veiligheidstechnologie u te hulp, dit kan het ABS zijn, het ESC (Electronic Stability Control) of het VSM (Vehicle Stability Management). Verder kunt u kiezen voor een elektronische handrem of het Smart Parking Assist. Het SPA parkeert uw pro ceed geheel zelfstandig in!
Enthousiast en nieuwsgierig geworden naar deze Ceed Kia? Kom dan snel langs voor een proefrit in de Pro Ceed en laat u verrassen!