MIJN KLANTGEGEVENS

Picanto

Kia Picanto, auto met pit!

De Kia Picanto wordt gekenmerkt door raffinement en comfort. Dankzij de vernieuwende milieuvriendelijke motortechnologie met CO2-uitstoot van slechts 95g/km is de Picanto de schoonste auto in zijn klasse! De 3-picanto is het sportieve broertje van de 5 deurs Picanto. Ook hier is het vertrouwde Kia uiterlijk duidelijk in terug te zien. Wat de Kia Picanto bijzonder maakt is het expressie uiterlijk die voorzien is van een dubbele uitlaat. Picanto is een sportieve auto en dat zie je overal in terug.

Picanto vol met verrassingen

Buiten het verrassende uiterlijk heeft deze Picanto nog veel meer te bieden. Het portier is voorzien van een ruime instap. De stoelen zijn zo in te stellen dat u als bestuurder, maar ook uw passiegier een comfortabele rit kunnen genieten. De extra beenruimte en hoofdruimte maken het geheel helemaal compleet. Nooit meer last van uw lichaam wanneer u lang in de auto zit! Deze kleine Kia is voorzien van LED dagrijverlichting en LED achterlampen. Het is een stoere en zelfverzekerde auto met prachtig interieur. De Kia Picanto beschikt radio/cd- speler met aansluitmogelijkheid voor uw iPod en mp2-speler. Telefoongesprekken zijn gemakkelijk te bedienen via hands-free luetooth®.

Kia Picanto, klein maar krachtig

Kia Picanto houdt zich niet in als het gaat om een gezonde mix in prestatie en zuinigheid. Milieuvriendelijke motorprestaties staan centraal bij deze Kia. Er kan een keus worden gemaakt uit twee lichte benzinemotoren: het 1.0liter model met 69pk en het 1.2liter met 85pk. Beiden leveren super prestaties met lage CO2-uitstoot en brandstofverbruik. Wilt u hier meer informatie over lees dan de brochure eens. De Kia Picanto is voorzien van actieve rijdondersteuning, zodat u veilig kunt genieten in elke situatie. Buiten dat deze Kia een hele zuinige auto is, biedt hij ook veiligheid en een stoer uiterlijk. Bent u benieuwd wat voor prestaties deze Kia weg kan zetten? Kom dan langs voor een proefrit.