MIJN KLANTGEGEVENS

Optima

Kia Optima Hybrid, de auto voor u!

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een hybride auto.Men vind bewust rijden maar ook het rijden in een prachtige auto belangrijk. Kia Optima is een stoere middenklasser die zelfs een vermelding heeft gekregen in het Guinness Book of World Records. Kia Optima is de ideale groene auto die het rijden tot een plezier maakt tegen Kia prijzen. De 2.0 CWT-motor vormt het hart van het hybride systeem. Hij levert 150pk bij 6000tpm. In combinatie met de elektrische motor wordt dit dan 177pk bij 5500tpm. Kia maakt gebruik van een innovatieve geïntegreerde elektromotor van 35kW. Deze werkt soepel en stil en zorgt voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik. Het energie terugwinnende remsysteem neemt kinetische energie op bij het afremmen of stoppen. Deze energie wordt vervolgens omgezet in elektriciteit en opgeslagen in de batterij.

Kia zorgt voor efficiënt rijden

In de nieuwe Kia Optima Hybrid zijn veel oplossingen toegepast voor een groenere manier van vervoer. U wilt toch ook een bijdrage leveren aan het milieu? De Kia beschikt over een stijlvolle centrale instrumentpaneel met een kleuren-TFT-LCD-scherm. Op dit scherm zijn de prestaties van uw auto af te lezen.
Als bestuurder van deze Kia kunt u gemakkelijk via kleurrijke diagrammen aflezen of de auto op de elektromotor of benzinemotor loopt. Het gemiddeld brandstofverbruik en de energie terugwinning is hier ook op terug te vinden. De Kia Optima beschikt over een 7″touchscreen voor navigatiesysteem met beeldweergave van de achteruitrijcamera. Een van de slimme en effectieve manieren om het brandstofverbruik te verlagen is het Active Air Flap systeem. Het Active Air Flap systeem achter de grille aan de voorkant van de Kia gaat, afhankelijk van de rijdcondities, automatisch open. Dit alles is mogelijk tegen Kia prijzen.

Kia prijzen: Milieubewust rijden voor iedereen

Het is mogelijk milieubewust te rijden tegen Kia prijzen! De Kia Optima is helemaal aan te passen naar eigen wens en smaak. Of u nu van luxe en comfort houdt of het liever basis houdt. Kia optima wordt u aangeboden met de volgende zekerheden; 7 jaar fabrieksgarantie, 5 jaar lakgarantie, 12 jaar carroserriegarantie, 3 jaar audiogarantie en Kia internationale wegenhulpgarantie. Volop garantie op deze dynamische Kia Optima. Geïnteresseerd geraakt in het groene rijden tegen Kia prijzen? Vraag dan nu een proefrit aan!