MIJN KLANTGEGEVENS

C’eed

Kia Cee’d staat altijd voor u klaar!

De Kia Cee’d is een van de slimste auto’s op de markt. Door zijn design en technologie is de hatchback klaar voor de rit, waar deze ook naar toe gaat.De Kia Cee’d is een parel op het gebied van technologie. Zijn Adaptive steering bijvoorbeeld. Hiermee kunt u uw stuurbekrachtiging aanpassen aan uw rijstijl en omgeving. Zo zal scherp sturen op de snelweg niet heel snel nodig zijn, terwijl dat wel vereist is in de stad.

Cee’d rijden, functioneel rijden

De Cee’d een smart key-systeem met start/stop functie. Zo hoeft u de sleutel niet in het contact te steken, maar kan deze gewoon in uw broekzak blijven. Naast deze systemen heeft de Cee’d een uitgebreide boordcomputer met onder andere schakelindicator, parkeermodus met 10 sensoren en elektronische parkeerrem. Veel van deze functies zijn gemakkelijk toegankelijk via het multifunctionele stuur. Zo hoeft u nooit uw handen van het stuur te halen.
De Kia Cee’d is klaar voor iedere situatie. Dat is inclusief noodsituaties, want met zijn 6 airbags en talloze veiligheidssystemen bent u altijd verzekerd van een veilige rit.

Kia waar ruimte centraal staat

Een van de hoogste prioriteiten van de Kia Cee’d is comfort. Een belangrijk aspect daarvan is ruimte. Naast ruime zitplaatsen is er 380 liter bagageruimte. Moet u meer vervoeren, kunt u de achterbank inklappen voor bijna 1000 liter extra ruimte. Uiteraard kunt u bij de Kia Cee’d kiezen tussen een benzine- of dieselmotor. Beide opties zijn 1.6 liter motoren met een vermogen van maximaal 135 pk.
Bent u niet overtuigd? Dan nodigen wij u uit om de Kia Cee’d te komen testen. Test Kia Cee’d s comfort, ruimte en technologie in een uitgebreide proefrit. Heeft u daarnaast nog vragen over de Kia Cee’d, dan staat er altijd een van onze medewerkers klaar met een antwoord!