MIJN KLANTGEGEVENS

C’eed Sportswagon

Kia Ceed Sporty Wagon, een auto vol verrassingen!

De Kia Ceed combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit! Kia Ceed Sporty Wagon de auto met een opwindend, hoogwaardig design. Deze Kia Ceed is uitgerust met een zee aan ruimte, ideal voor de passagiers maar ook voor prefect voor lange vakanties, kleine verhuizingen en dagelijkse avonturen!
Bij deze auto staat aandacht voor detail hoog in het vaandel. De design van deze Kia Ceed is dan ook uniek en prachtige vormgegeven. Vraag de Kia dealer vandaag nog om een proefrit!

Kia Ceed blijft verrassen!

Dat er veel aandacht is besteed aan het interieur zie je terug zodra je de deur opent. Er is gebruik gemaakt van sfeerverlichting op het fraaie middenconsole. De warmte die je daarin ziet, weerspiegeld in het gehele interieur. Kwaliteitsmaterialen en unieke afwerkingsdetails vind u overal om u geen. De snelheidsmeter is uitgerust met high-defenition TFT-LCD-scherm voor een verbeterde zichtbaarheid en stoer uiterlijk. Kia Ceed Sporty Wagon is uitgerust met een handige boordcomputer en de vernieuwende elektronische parkeerrem die nu alleen nog bestaat uit een knop. Ideaal voor krappe parkeerplekken is het Smart Parking Assist System. Dit systeem parkeert uw auto geheel zelfstandig!
Slim gebruik maken van de ruimte, dat is iets wat je terug ziet bij deze Kia Ceed Sporty Wagon. De bagageruimte van 528 liter biedt voldoende ruimte voor al u spullen. Toch meer ruimte nodig? Wanneer de achterbank word neergeklapt is er maar liefst een bagagevolume van 1642 liter!

Kia dealer bezoeken voor proefrit Kia Ceed

Kia Ceed Sporty Wagon is uitgerust met Flexsteer, hiermee kunt de de mate van stuurbekrachtiging aanpassen aan uw rijstijl. De perfecte wegligging wordt bereikt door een geavanceerd MacPherson-ophanging aan de voorzijde van de auto en de multilink ophanging aan de achterzijde van de auto. Als kers op de taart is er ook nog gebruik gemaakt van een ESC systeem. Wanneer u plots moet remmen zorgt het ESC systeem ervoor dat de hoeveelheid remkracht word verdeeld over de afzonderlijke wielen. Kia Ceed Sporty Wagon staat voor optimale controle onder alle omstandigheden.

Bijna te mooi om te geloven? Maak direct een afspraak met de Kia dealer.

Wij zijn ons ervan bewust dat we de perfecte avonturenauto voor u hebben omschreven. Wie wil er nu niet een Kia Ceed met perfect design, fraai interieur en een zee aan ruimte?! Kom daarom meteen langs bij de Kia dealer voor de proefrit en laat u verrassen door wat deze Kia Ceed Sporty Wagon u te bieden heeft.
Hier vind u uw Kia dealer.