MIJN KLANTGEGEVENS

Carens

De Kia Carens is goed in vorm.

De Kia Carens is ideaal voor een actief gezinsleven, met standaard ruimte voor 7 inzittenden. Of 5 inzittenden op een lange vakantie. Of 3 inzittenden, 2 surfplanken en een flinke kampeeruitrusting.

Niet alleen de bestuurder verdient een comfortabele en veilige rit. De Kia Carens houdt rekening met iedereen. Zo zijn er op de tweede zitrij handige opklaptafeltjes voor passagiers. 6 airbags bieden extra veiligheid. En door de hoge zit en het grote glasoppervlak heeft iedereen een fantastisch uitzicht.

De Kia Carens zit lekker in zijn vel. Designkenmerken zoals LED-verlichting, de robuuste tiger-nose grill en de glooiende daklijn geven de auto een zelfverzekerde uitstraling. En dat gaat verder aan de binnenkant, dankzij het stijlvolle dashboard en de kwalitatieve materialen van het interieur.

De veiligheid van de Kia Carens is beoordeeld met de maximale score van vijf sterren door Europa’s toonaangevende veiligheidsinstituut, Euro NCAP. De hoogste scores werden behaald op bescherming van inzittenden, veiligheidsvoorzieningen en bescherming van voetgangers.

Intelligente technologie maakt het leven een stuk makkelijker. Het start/stop systeem helpt u bijvoorbeeld om brandstof te besparen. De achteruitrijcamera biedt perfect zicht bij achteruitrijden. En de Elektronische parkeerrem maakt het wegrijden op een helling heel eenvoudig.