image

Kia Sportage

Vol sterke verhalen

VERFIJNING OPNIEUW UITGEVONDEN

Met de opvallende nieuwe Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design van deze sportieve SUV heeft een indrukwekkend zij-profiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant.

GRENZEN VERLEGGEN DOE JE ZO

De prachtige nieuwe Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle op of onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is als sportieve SUV de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tiger nose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling.

ALSOF JE ELKE DAG MET VAKANTIE GAAT

Omdat samen reizen het leukst is, heeft de nieuwe Kia Sportage meer dan genoeg ruimte. In de Sportage zitten je passagiers net zo comfortabel als jij. Sterker nog, met deze ruimtelijke afmetingen en comfortabele achterbank voelt iedere zitplaats als de beste. Daarbij worden jij en je passagiers beschermd door zes airbags. Voor je actieve veiligheid hebben we een hele serie intelligente  systemen geïnstalleerd die jou vertrouwen en controle geven onderweg.

SPORTAGE HIGHLIGHTS

  •  Adembenemend design
  • Spraakmakend weggedrag
  • Verhoogd trekgewicht (t/m 1.900 kg)
  • Rijke uitrusting
image

Zoek occasions

Ons actuele occasion aanbod

Zoeken
image

Offerte

Vraag direct een offerte aan!

Aanvragen
image

Live Chat

Ma-Zo 08:00 t/m 00:00

Chatten
image

Kom langs

bij een van onze vestigingen

Vestigingen

Wat geven klanten Leendert van den Born?

8.7 / 10

Service: 8.7

Deskundigheid: 9

Prijs/ kwaliteit: 8.4

Geen opmerking achter gelaten.

uit

0


Geen opmerking achter gelaten.

uit

0