image

Kia Optima Sportswagon

Gemaakt om gezien te worden

Stijlvol zakendoen

Strakke lijnen, verfijnd design en een zelfverzekerde stijl: dat is de nieuwe Kia Optima Sportswagon. Kijk dichterbij en zie een hele serie innovatieve ideeën. Ontdek zijn nieuwe geraffineerde looks en talloze slimme features.

Flexibel – veelzijdig – ruimtelijk

Het leven wordt zoveel leuker als je de ruimte hebt om er alles uit te halen. In de nieuwe Optima Sportswagon combineer je ruimte met flexibiliteit dankzij een royale kofferbak en veelzijdige one-touch neerklapbare banken.  Daarnaast heb je handige oplossingen zoals de opslagruimtes onder de vloer, een verstelbaar bagage-railsysteem en een slimme automatische achterklep die je handsfree opent.

Later dit jaar ook als plug-in Hybrid

Een verfijnd design met oog voor detail en voorzien van groene technologie. De Kia Optima SW is er nu ook als de indrukwekkend Plug-in Hybride. Minder uitstoot hoeft niet ten koste te gaan van maximale performance. Dankzij de geavanceerde aandrijflijn wordt dynamiek met efficiency perfect gecombineerd. Deze aandrijflijn zorgt voor een soepele, snelle overgang van elektrisch naar hybride, zowel in de stad als op de snelweg. De Optima Plug-in Hybrid wordt geleverd met laadkabels bedoeld voor laden aan normaal stopcontact en bij een openbare paal.

Kia Optima Sportswagon highlights:

  •  Award winning design
  •  Rijke uitrusting
  •  Ook met 7-traps DCT automaat
  •  Standaard 7 jaar garantie