image

Kia Niro

De Hybride Crossover

“Voordat je instapt, zie je het al: dit wordt bijzonder. De Kia Niro is anders dan andere hybrides. Deze is mooi! En hij rijdt echt sportief, zoals je van een crossover mag verwachten. Bovendien is hij later dit jaar leverbaar als Plug-in Hybrid (PHEV).”

De kracht van een hybride

Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die – door de rijbeleving en het uiterlijk- meer doet denken aan een sportieve hatchback dan aan een hybride. Hij combineert sterke prestaties met een opvallend “on-hybride” design, zuinigheid en ruimte. Dankzij de sterke elektromotor trek je snel en geruisloos op en wanneer de benzinemotor het overneemt merk je dat nauwelijks. De standaard DCT automaat met 6 versnellingen maakt zelfs filerijden relaxed. De Niro zit boordevol met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en comfort. Kortom: deze crossover hybride is een verantwoorde keuze waarbij je niets hoeft in te leveren op rijplezier!

Coming soon: Niro Plug-in Hybrid

Ervaar een nieuwe vorm van efficiëntie. De Niro Plug-in Hybrid biedt de voordelen van elektrisch rijden zonder de nadelen van een beperkte actieradius. Hij kan met de bijgeleverde laadkabels opgeladen worden via een normaal stopcontact of bij een openbare laadpaal. Deze Niro PHEV heeft een elektrisch bereik van 58 kilometer. Voor langere ritten zorgt de benzinemotor dat je comfortabel je bestemming bereikt, ongeacht de afstand.

Kia Niro highlights:

  • Best verkochte hybride van NL
  • Uniek: 1.300 kg trekgewicht
  • Standaard met DCT6 automaat
  • Zorgeloos: Standaard 7 jaar garantie

Wat geven klanten Leendert van den Born?

8.7 / 10

Service: 8.7

Deskundigheid: 9

Prijs/ kwaliteit: 8.4

Geen opmerking achter gelaten.

uit

0


Geen opmerking achter gelaten.

uit

0