Garantie

Garantie Nissan;

Wij hebben alle vertrouwen in onze auto’s en durven daarom een garantie van 3 jaar of 100.000 km te bieden op materiaalgebreken, constructiefouten en lak. Wij bieden zelfs 6 tot 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Dat is nog eens onbezorgd autorijden!
Met het Nissan Garantieplan kunt u uw garantieperiode verlengen met één of twee jaar. Bovendien kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op assistentie onderweg in heel Europa. Breng rustig eens een bezoekje aan onze showroom, wij vertellen u er met plezier alles over.

Garantie KIA;

kia-7-jaar-garantie

Kia Motors levert elke nieuwe Kia met een garantietermijn van 7 jaar. Uniek in Europa. Met deze uitgebreide Kia garantie komt de slogan ‘The Power to Surprise’ volledig tot zijn recht. Profiteer dus niet alleen van onze scherpe prijzen met rijke standaarduitrusting, maar kies ook voor zekerheid en vertrouwen. 7 jaar kia garantie op al onze modellen*. Doe ons dat maar eens na! Op deze pagina leest u alle voordelen van 7 jaar Kia garantie. Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. Naast scherpe prijzen en rijke standaarduitrusting, kiest u met een Kia dus ook voor extra zekerheid.

Daarnaast is de garantie 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren, waardoor de waarde van de auto hoger blijft en de auto zeer aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

Garantie Occasions;

bovag garantieU als toekomstige klant, krijgt op iedere occasion die voldoet aan de BOVAG voorwaarden 6 maanden garantie en een maximaal kilometrage van 10.000 km. 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer. Mocht er onverhoopt toch een meningsverschil ontstaan, dan heeft u recht op gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG. Klik hier om de garantievoorwaarden van de BOVAG te downloaden.